Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 3 éves kisfiam nagyon sokat...

3 éves kisfiam nagyon sokat iszik, olvastam, hogy ez a cukorbetegseg tunete is lehet. Hogy történik a diagnosztizálása? Olvastam, higy vercukorszintmeressel. Elég, ha a gyermekorvos az ujjából vesz vért? Vagy el kell menni vérvételre?

Figyelt kérdés
Elég félénk, ugyanakkor dacos, akaratos kisfiu, el nem tudom kepzelni, hogy vennenek tole vert, es foloslegesen sem akarom kitenni egy proceduranak. Amugy energikus kisfiu, atlagos testalkatu, sulya is jo, lassan gyarapodik.

2021. máj. 17. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem pontos annyira, mint egy vérvételi érték, ettől függetlenül ha mér éhgyomorra egy 10-es értéket, akkor egyértelművé válik, hogy azonnali teendő szükséges. Ha megméri párszor evés előtt és utána 1 illetve 2 órával, felírja és elküldi az orvosnak, ő majd el tudja dönteni, hogy kell-e vérvétel vagy sem. Ha tényleg ennyire nehezen viselné a vérvételt, mint írta, akkor teljesen felesleges azzal indítani
2021. máj. 18. 12:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Pelusos. A bőrének milyennek kellene lenni? Normalisnak látom.

Milyen az a cukormero amit a patikaban lehet kapni? Utana fogok erdeklodni.Nagyon jo otlet.

Igen, azt nem szeretnem ha foloslegesen fel lenne izgatva a gyerek, azert jarom korbe a temat.

2021. máj. 18. 14:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a sok ivas melle sokat eszik es megis lefogy, vagy fura szaga van a lehelletenek akkor vidd el minel hamarabb egy vervetelre.

Nekem 8 evesen derult ki, 4-5 liter vizet ittam egy nap, lefogytam 18 kilora.

3 het korhaz lett a vege.. 18 volt a cukrom a vervetelen, 32 mire korhazba mentunk..

Inkabb nezesd meg feleslegesen, nem jatek, es o meg nagyon picike.

2021. máj. 21. 09:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg a kesobbiekben olvassa ezt es erdekli, vizeletet vittem vegul a doktornonek, aki abbol meg tudta allapitani, hogy se cukor, se alkohol nincs a vizeletben, teljesen negativ, tehat nem cukorbeteg.
2021. jún. 14. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszi a visszajelzést!
2021. jún. 15. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Hála Istennek ! ❤
2021. jún. 15. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha büdös a szàja akkor lehet6
2022. júl. 29. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!