Hány súlyosabb sérülést szedett össze a gyereketek 3 éves korára?
3 évesen ovi kezdés után 2 héttel leesett a mászókáról és eltört a karja.
Műteni kellett de szerencsére már nem látszódik, nincs gond. 6 éves múlt
A nagy 2,5 évesen elesett a kismotorral és kitört az egyik foga.
A kicsi arcra esett a csempén 14 hónaposan, kitört az egyik foga.
A kisfiam 2 évesen beszedte anyukám kint felejtett Rivotriljait, amikor Náluk aludt. A legsúlyosabb mulasztás az volt anyumék részéről, hogy inkább lefektették az akkor már erősen bódult gyereket, mintsem, hogy azonnal rohantak volna vele a kórházba vagy mentőt hívtak volna. Mire kórházba került, már teljesen felszívódott a nyugtató, meg sem próbálták már a gyomormosást. Ekkor következett 4 olyan nap, amire csak foszlányokban emlékszem, annyira ki voltam az aggodalomtól. A dokik nem tudtak semmivel nyugtatni, ugyanis az elmondásuk szerint még soha sem láttak ilyen kisgyereknél ekkora mértékű gyógyszermérgezést, nem tudták megjósolni, vajon visszatér-e a tudata vagy ott marad abban az állapotban örökre, azt sem tudták, ha vissza is jön, marad-e nyoma vagy visszamarad-e valami a mérgezésből. Nem tudott járni, kiesett a kezéből az evőeszköz, kifolyt a száján a víz, úgy eldőlt a székről, mint egy zsák krumpli.
Aztán a 4. napon egyszer csak kitisztult a tekintete, és azt kérte, vigyük le a Heim Pál udvarán található játszótérre. Nem tudott még magától menni, ülni is segítséggel tudott, de az ölembe vettem, hintáztunk, mert azt kérte.
Azóta eltelt közel 6 év, lassan 8 éves nagyfiú. Teljesen rendbe jött.
Mi a férjemmel éveket öregedtünk azokban a napokban.
Jézusom utolsó, borzasztó lehetett. Szüleid? Gondolom anyukád pszichésen rendesen megborulhatott a történtek után?
Sikerült túllépnetek rajta?
(bocsánat a kérdésért, de a hideg is rázott, ahogy olvastam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!