Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hány súlyosabb sérülést...

Hány súlyosabb sérülést szedett össze a gyereketek 3 éves korára?

Figyelt kérdés
Pl. 8 napon túl gyógyuló, sürgősségit megjáró, vagy csak amitől azóta is összeszorul a szivetek. Kommentben szívesen olvasnám az eseteket is, nem fogok senkit lepontozni!

2020. júl. 22. 20:02
1 2
 11/15 anonym34 ***** válasza:
100%
Kislányom kb 15 honapos volt , én éppen ettem addig anyosom jatszott vele , epp a kanapen ültek es anyosom csak 2mp-re fordult el a lanyom elkezdett futni a kanapen es full erővel onnan az asztal sarkaba beverte a fejet ... de hala isten a puklin kivül semmi nem lett
2020. júl. 23. 00:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Akármennyire jó a kapcsolatom a szüleimmel, én se tudtam volna túllépni rajta teljesen pláne így, hogy tagad. :( Borzalmas lehetett.

Legjobbakat nektek :)

2020. júl. 23. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Még csak most várom a kisfiamat, de nem tudom nem leírni a rivotrilos hozzászólónak, hogy megrendítő a történet. Nagyon sajnálom, elképesztő intelligenciával kezelitek. Úgy is, hogy a nagyszülő nem ismeri be - így tényleg nem lehet benne megbízni.
2020. júl. 23. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedves utolsó két válaszoló. Valóban nagy önuralom, akaraterő kell ahhoz, hogy így tudjunk működni a mindennapokban. Valamint az kell, hogy a kisfiam és az anyukám élnek-halnak egymásért. Nyilván felmerült bennünk az is, hogy megszakítjuk Velük a kapcsolatot, ugyanis nehéz (főleg az eset után volt nehéz) jóképet vágni, de a kisfiunk érdekében megtesszük, ugyanis én is igazi szerető nagyszülőkkel nőttem föl, ezt nem tagadhattuk meg a kisfiunktól. De a mérgezés után nem sokkal rájöttem, hogy pszichológus segítséggel fogom tudni feldolgozni az egészet, így jutottunk el oda, ahol most vagyunk.
2020. júl. 28. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, vagy nagyon lagyszivuek vagytok, vagy nem fogjátok fel ennek a súlyát, hogy mi tortenhetett ,volna...anyukad is ezek szerint nem normalis, ha nem erti meg, hogy konkretan majdnem megolte a gyereket!

Es kerdeznek valamit! Mi a joistennek kell mindig mindenkivel joba lenni? Mindenkivel jopofizni, jo viszonyt apolni? Miert? Mert az anyam? Es ha egy seggfej az illeto, aki majdnem megoli a gyerekemet? Hat ez erthetetlen szamomra! En ra nem nyitnam az ajtot...teljesen megfelelesi kenyszeres, felnott gyermekemberek korat eljuk...nem kell mindenkivel joban lenni, nyugodtan haragudhat rank akarki, pont le van szarva! En ilyen vagyok spec.! Es ez nem intelligencia kerdese...

Es abban sem ertek egyet, hogy adasson meg a gyermeknek egy nagyszulo...mert minek??????A kovetkezo bakloveseig? Vagy meddig? Mi lesz a kovetkezo?

Hat az is felelotlen aki egy ilyen nagyszulot kozel enged a gyerekhez...

2021. máj. 17. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!