Ki küzdött hasonló problémákkal?
Kisebbik gyermekem 11 hónapos fiú , mozgásfejlesztésre küldött a háziorvos Debrecenbe, az Ibolya utcai mozgásfejlesztőbe. Születés császár metszéssel, időre, viszont kissúllyal (2340g).
7-8 hónaposan kezdett forogni, azóta csak kúszni próbál, és kutyapózba húzza magát, de csak néha. Mászni nem tud. Magától nem ül fel, de ha segítek neki a kezénél fogva, egyedül is meg ül, tapsol közben, vidám, viszont egy idő után elborul. Állitani ritkán szoktam de ha mégis akkor szintén akkor tud csak ha segítek, de a talp szélén áll, ritka ha talpon. Nem tudom eldönteni hogy hypotón lehet vagy valami komolyabb? Háziorvos annyit írt a beutalóra hogy : Izom dystrophia.. Egyszer olvastam utána, nem kellett volna. Messze még az időpont, segítsetek tapasztalattal ha tudtok! Köszönöm szépen,és szép napot kívánok Mindenkinek ! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!