Mit csináljak, ha beszédkényszeres a gyermekem?
Figyelt kérdés
Néha nagyon fel van pörögve, és akár fél napot/egész éjszakát végigbeszél egy edzés, suli, stb után, amitől mások kifáradnak. Ilyenkor hívjak mentőt/orvost? Mi baja lehet? Apróságnak tűnik, de nagyon idegesítő és nem normális!2020. júl. 20. 09:26
61/63 Derjaderja válasza:
Ha a gyógynövény hat, árthat is.
62/63 anonim válasza:
Ha hiperaktív lenne nem csak beszélne egyfolytában. ADHD sem lehet, mert ahogy írta a gyerek folyamat beszél és tud koncentrálni arra,amit mond,szóval. Bár nem tudom, én is nagyooooon sokat beszéltem kiskoromban, igazából ez csak a javára válik felnőttkorában,de ha ennyire zavar vidd el orvoshoz, de semmiképp ne irass neki nyugtatót, mert nagy baj lehet abból,ha ilyen fiatalon függő lesz. Próbálkozz citromfű teával az beválik
63/63 anonim válasza:
Én 3lvinnem ADHD kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!