Miért kell egyfolytában beszélni?
Figyelt kérdés
Ismerek pár olyan embert (van egy ilyen munkatársam is), aki egyfolytában beszél. Mindig van mondanivalója. Nem érdekli, hogy te éppen mit csinálsz, tudsz-e rá figyelni stb. Csak mondja és mondja és mondja... Titeket is idegesít az ilyen?2019. jan. 8. 12:19
1/6 anonim válasza:
Ha semmire nem hasznosítható amiket mond, hanem csak fárasztó akkor zavar.
Ismerek ilyeneket és ha megkértem hogy mondjon valamit egy éppen megoldandó problémáról, akkor meg inkább eltűnt egy időre.
2/6 anonim válasza:
Ez engem is nagyon zavar, nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire fél a csendtől és a gondolataitól és állandóan ki kell töltenie a csendet mindenféle semmitmondó csacsogással. A munkatársaim egy része is ilyen, ők azok, akik mindig szörnyülködnek, amikor otthonról dolgozom és kérdezik is, hogy nem vagyok-e ilyenkor magányos, hogy nincs mellettem a csapat? :D Nem értettem őket soha, én kifejezetten élvezem a csendet és azt, hogy tudok végre koncentrálni zene/fülhallgató nélkül is, ha lenne saját irodám ki se dugnám onnan az orrom..
3/6 anonim válasza:
A munkahelyeken nem is a munka vagy az alacsony bér a fárasztó hanem az elviselhetetlen emberek.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok! És hiába használok fülhallgatót, akkor is beszél hozzám!
2019. jan. 8. 13:08
5/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen kolléganőm, és sokszor nem is nézek már rá, ha beszél, mert teljesen elvonja a figyelmem és az időmet a munkáról. Sajnos nem merem megmondani, hogy nem érdekel az összes családi történése, de ráutaló magatartással próbálom érzékeltetni, hogy nem vagyok vevő rá.
6/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy csak simán paraszt, de az is lehet (bár kevés az esélye), hogy Asperger szindrómás (Az egyik velejárója, hogy nem tudnak olvasni a jelekből, pl nem veszik észre a ha másik fél már unja a beszélgetést, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!