Bexsero oltás után 2 héttel okozhat olyat hogy ahova kapta a szurit alig mozgatja a lábát?
Huh, ezt követem, ahol mi élünk, alap oltás, 8 hetesen kapta az elsőt a lányom és aznap 3xkellett paracetamolos lázcsillapító szirupot adni neki, ez volt az orvosi utasítás, ki volt szegény ütve aludt végig, bár pont 30 fok is volt
Most megyünk a héten az ismetlore
Engem is érdekelne, mi lett. Kisfiam ma kapta az ismétlőt, délután kicsit nyűgös volt és néha fogdosta a combját. Most este viszont rá sem tud állni, folyamat sír, a combjához hozzá se lehet érni, mert üvölt :( Bedagadva nincs, minimális hőemelkedése van.
Orvossal beszéltem, nurofen + borogatás a javaslat, ha holnap is ilyen, akkor kell elvinnem hozzá.
Előző két alkalommal semmi nem volt.
Szia! Igen, ma már sokkal jobban van szerencsére. Este kapott egy adag nurofent, éjjel pedig borogattuk.
Reggel már sokkal jobb kedvvel ébredt, igaz kicsit még kímélte az oltott lábát, az első lépéseket még bicegve tette meg és inkább ülve játszott mászkálás helyett.
A délelőtt folyamán már teljesen normálisan jött-ment, pelenkázásnál jelezte csak, hogy ne fogdozzam a combját, de délutánra azzal sem volt gond.
Szóval szerencsére semmi gond, de tegnap este tényleg ijesztő volt, eddig soha egy oltással sem volt gond, a bexsero első két adagja sem okozott gondot tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!