Hanyadik napon lázasodott be a babátok a 15 hónapos MMR oltás után?
Kisfiam múlthét csütörtökön kapta az oltást és màr tegnap délután felszökött a láza. Nem mintha lényeges lenne, de azt mondták hogy 7-10 nap után lázasodhat be. Mikor ma jeleztem hogy már 5.napon belázasodott kicsit morfondírozni kezdett a doktornőnk, hogy “végülis belefér”. Nem értettem miért, mástól szinte 99% hogy nem lehet beteg.
Számít az valamit egyébkènt, hogy ő speciel hamarabb lett beteg mint 7 nap?!
Minden esetre egész éjjel lázas volt, ma is az. Éjjel felment 39-re most “csak” 38 körül mozgolódik. Étvágya nem sok.. de szerintem pár nap és rendben lesz.
Először nátha szerű tünetei voltak, enyhe orrfolyás, kb. 5 nappal az oltás után kezdődött, majd a 7. napon volt egy kis hőemelkedése, 10. napon kötőhártya-gyulladás szerű tünetek jöttek ki rajta, mikor az elmúlt (2-3nap) megjelentek a csalánkiütések. Szintén 2-3 nap után elmúltak. Azt mondtam, ha lesz még valami lemegyek hídba. Végig bágyadt, kedvetlen, nyűgös volt.
A nagyobbik gyermekemnek nem volt semmi tünete oltás(ok) után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!