Van olyan fájdalomcsillapító, praktika, amitől csillapítani lehet egy 3 hetes újszülött fájdalmait?
Szegénykémre borzasztó hatással vannak a frontok, ráadásul hasfájós is. Ha ezek együtt hatnak a picire, akkor közel 18 órányi üvöltő sírás veszi kezdetét. A sürgősségi ügyeleten fél óra sírás után elküldtek, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, a gyermekorvos is tárt karokkal áll, hogy nem lehet adni neki fájdalomcsillapítót.
Alig alszunk, teljesen kétségbe vagyunk esve, hogy nem lehet segíteni egy ilyen pici gyermeken. Ennyire nem foglalkozik ezzel az orvostudomány?
Esetleg, vidd el neurológiai kivizsgálásra, hogy nincs-e esetleg valami egyéb probléma.
Kívánom, hogy ne legyen és találjátok meg a probléma forrását mihamarabb, s leljen egy kis nyugalmat baba-mama egyaránt!
Esetleg idegrendszeri éretlenség lehet mögötte, ezt dévényes gyógytornász meg tudja nézni.
Sokszor nem lehet semmi kézzel fogható okot kideríteni, négy hónapos kor körül elmúlik. Átérzem a helyzetet, az első gyereknél nálunk is így volt.
A frontérzékenységet a doki feltételezi. Még figyelni kell, de azokon a napokon, amikor hívtuk mindig erős lehűlés jött.
Amiket leírtatok, mindet próbáltuk és csináljuk. A gyógytornás dolgot megpróbáljuk, ha elég idős hozzá.
Akkor nagyon sok türelem kell hozzá ezek szerint.
Felesleges ennyi helyre cibálni egy ilyen picit, még a végén ezért kap el valamit.
Kérdező, hidd el átérzem, mert az enyém is extrém hasfájós volt. Csak mi eleve jártunk neurologushoz és más szakorvosokhoz is, mivel korababa volt. Ott is állandóan kétségbeesve meséltem hogy milyen hasfájós és hogy se éjjelünk, se nappalunk. Mindenhol mindenki nyugtatott, hogy tartsunk ki elmúlik. Én is úgy éreztem akkoriban, hogy cserben hagynak minket, hogy senki nem is próbál utána járni. De azóta tudom hogy igazuk volt. Egyszerűen túl kellett élni. Gyakorlatilag 0-24 üvöltött kivéve ha aludt, de azt is csak rajtam. 6 hetesen volt a mélypont mikor pár napig csak néhányszor 10 perceket tudtam aludni. Szörnyű volt. Aztán 8 hetesen javulni kezdett, végül 12 hetes korára elmúlt. Akkor annyira furcsa volt hogy lett egy mosolygós nyugodt babám, hogy akkor meg azon izgultam hogy úristen normális ez a helyzet? 🙈 Hát ennyire meg lehet szokni a folytonos sírását...
Próbáljátok ki a különböző cseppeket hátha valamelyik működik. Nálunk egyik sem hozott igazi sikert, csak az idő. De hátha ti szerencsésebbek lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!