A felsorolt készítményeken kívül még mit lehet adni fogzási fájdalom csillapítására? A túlélés mellet mit tehetnék még?
Őrlőfogak jönnek, 4 egyszerre. Most nem részletezném, milyenek a nappalok és éjszakák hónapok óta :/
Használom ezeket:
Dentinox
Dologél
Nurofen
Vibrucol
Robokid Kalcium
Fogkefe formájú gumis rágóka
Homeós bogyókat nem fogok adni neki.
Van még valami? Esetleg fogorvos/gyermekorvos tud felírni ecsetelőt?
Jegelés-csak rövid ideig, de segít, és ilyenkor 10 perc nyugi is sokat számít.
Vizes pelus, vagy rongy be a fagyasztóba pár percre, ujjadra tekered és azt rágcsálja a babó.
Kitartás nektek!
Algoflex baby, panadol baby.
A rossmannban lehet kapni valami fogzast konnyito krém, anizsos, pocsék az ize, de nekunk mindig segített. 4 hónapos korától fogzott a fiam 3 eves koráig 😡
Én is a válaszokra vagyok kíváncsi, bocsi, hogy érdemben nem tudok segíteni. Fiamnak az utolsó két nagyőrlő jön, de már hetek óta szenved, napközben is tiszta nyűgös, éjjel alig alszunk.
Sajnos nálunk a Panadol sem vált be, 3 napig kapta, majd utána 2 napig Nurofen kúpot. Mivel nem lett jobb, nem adtam tovább.
Viburcol nálunk volt, hogy valamelyest használt, de inkább azt vettem észre, hogy csak amikor már kibújt a fogacska, akkor segít rendezni az alvást. Dentinox, Dologél, Frezyderm, ezek csak nyalakodásra jók, jó poén kenegetni a fogakat, szereti. De nem használ semmit.
Én próbáltam már nála Osanitot, Chamomillát, semmit nem használt.
Úgyhogy ha valakinek van ötlete még,szívesen veszem!
Hát, ha csak egyszer adtál neki Viburcolt, akkor persze, hogy nem volt hatása. Pár nap kell neki és az elején még fel is erősítheti a tüneteket.
Egyébként Panadol baby, Algoflex baby is jó, a gélek kb. semmit nem értek nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!