Ugye másnak is lett beteg a két hónapos babája?
Kicsit megfázott, köhög enyhén. Kezelése folyamatban, de tegnap óta azon kattogok, amit az orvos csak úgy megjegyzett... "ilyen fiatalon nem szoktak betegek lenni..."
azóta ez jár a fejemben hogy milyen szar anya vagyok hogy az enyém megbetegedett :((((
mondjátok, hogy nem vagyok egyedül... :(
Koraszülött ikreink vannak, 1 hónaposan jöttünk haza a kórházból. Nagytesó nem ment oviba egy hónapig, de az egyik gyerkőcöt súlyos idegrendszeri károsodás miatt gyógytornára és orvosi vizsgálatokra kellett vinnünk az első pillanattól. 2 hónaposan már mindhárman nyakig taknyosak voltak, lázasak. Valahol összeszedte a kislányunk és átadta a többieknek. Vagy a férjem hozta haza, mert dolgoznia járni kellett és napi több száz emberrel találkozik a munkájából adódóan.
Márciusiak az ikrek. Ebből a betegségből kilábalva a nyarat jól megúsztuk, de aztán szeptembertől májusig valamelyikük mindig taknyos, köhögős volt. Nagytesó már nem, ő megedződött, ő csak hazahozta nekik.
Nem kell a szívedre venni, szoktak betegek lenni ilyen pici babák. A beteg kislányunkkal sokat voltunk kórházban, láttam több tucat picuri babát ott bent ilyen-olyan betegségekkel, rsv-től, hörgőgyulladáson, agyhártyagyulladason, rotan át tüdőgyulladásig. És ők csak a jéghegy csúcsai, akiknek az állapota miatt kórházi kezelés kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!