Inhalàtor, de melyik?
Figyelt kérdés
Vennem kell a gyerkőcnek inhalátort gyerekorvosi javaslatra. Olvastam, hogy nem mindegyik maszkos van ami csak közelébe kell legyen. Kinek milyen van? Melyik vált be?2020. jan. 15. 16:14
1/6 anonim válasza:
Mire kell használnod? Neked kell beadagolni a folyadékot az inhalálashoz? Nekem miko gyártmányú van, ennek van maszkja is (sose használtam) meg orrpipaja is. De én csak a szájpipáját használom. Ebbe én adagolom az inhalátor fejébe a folyadékot, (salvus víz+berodual) amit elpárologtat, és belélegzem. De az ilyen inhalátorok mind azonos elven működnek.
2/6 anonim válasza:
Mi csak a pipát használjuk, de azt is úgy,hogy a gyerek szája - orra elé tartom és belelegzi.
Bementem a gyógyszertarba és vettem egyet.
Sima gyógyszertári sós vízzel hasznalom neki. Ha nektek kell bele gyógyszer, akkor azt is bele kell tenni.
3/6 anonim válasza:
Maszkos van nekünk. Még mi is hasznát vesszük, ha úgy van. Ha úgy isten igazából valaki beteg, akkor legjobb, ha közvetlenül lélegzi be szerintem az illető az inhaláló anyagát.
4/6 anonim válasza:
Ha orvosi javaslatra van, akkor adhatott volna papírt amivel jóval olcsóbban is lehet készülékhez jutni, meg akkor kérdés sincs mert adott a megfelelő készülék. A férjem asztmás az ő inhalátora receptre volt. A fiam krupp hajlamos, neki az uh párologtató is elég.
Az a lényeg mire kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Sokat nyeli be felső léguti betegségeket és nehezebben jön belőlük ki. Nincs konkrét indikációja, csak javaslatot tett a gyerekorvos (salvus vizest mondta pl), én meg igyekszek akkor megtenni mindent. Ovis testvére hordja haza nyavajákat amik rajta átszaladnak 1-2 nap, de a kistesót kiüti.
2020. jan. 15. 19:53
6/6 anonim válasza:
Nekünk Laica van, UH-s. Van külön gyógyszer-salvus víz tároló edényke hozzá. Kis és nagy szájmaszk, amit persze a 2.5 évesem nem vesz fel, így csak a szájához tudom tenni. Sajnos sokat kell használnunk nekünk is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!