Milyen inhalátor gép étek van? Esperanza ismerős valakinek?
Figyelt kérdés
Kellene vennem, találtam több típust. Esperanza márkájút néztem ki, de gyanúsan olcsó. Van ilyen típus valakinek? Direkt gyerek inhalalo, vagyis úgy találtam rá.
2018. dec. 10. 19:59
1/8 A kérdező kommentje:
Uhh... Gépetek akart lenni... Telo..
2018. dec. 10. 19:59
2/8 anonim válasza:
fene tudja... lehet, hogy megvenném, de ha valóban KELL, akkor miért nem iratsz fel egyet orvossal? És akkor kb ennyiért, vagy picit olcsóbban kapsz egészen biztosan jó minőségű készüléket.
3/8 anonim válasza:
ja, és kérdésedre válaszolva: philips respironics gépünk van. hangja mint egy traktor, de ha kell, hát kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert azt állította már második alkalommal, hogy ilyet ő nem tud felirni. Én meg már nem akarom az időt húzni, 6500ftert nem sokallom. Felirva barátnőm 4000ert vette. Ennyit megér nekem, hogy végre múljon a 3hetes takony és köhögés +nem alvás..
Köszönöm.
:)
2018. dec. 11. 12:52
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ez sem ultrahang is, így szerintem ez is jó hangos.
2018. dec. 11. 12:53
6/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy felírni csak pulmonológus tudja, sima házi gyerekorvos nem. Szóval érdemes először oda beutalót kérni és ott kérni a receptet.
Mondjuk legrosszabb esetben kidobtál 6500 ft-ot az ablakon. Tudom, hogy nem kevés, de gyógyszerre is elmegy ennyi, ha elkapja a kórság a gyereket... aztán még lehet, be is válik ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Na hát ez az. Addig én biztos nem megyek 2ezer Ft miatt. :D addig meg szenvedjen.. Köszönöm szépen mindenesetre. :)
2018. dec. 11. 13:21
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta amúgy vedononel utána kérdeztem, nekik az van otthon meg egy anyukának meg a falunkbol. Így bátran megrendeltem éjszaka. :)
2018. dec. 11. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!