Ha megtudnád, hogy van oltásellenes szülő gyereke az óvodában, ahová a te gyereked is jár, mit tennél?
Az biztos,hogy megpróbálnék panaszt tenni valahol . Többet nem igen tudnék .
Egyéként a sok idióta,aki azt hiszi ezek a betegségek már rég eltűntek,és felesleges a védőoltás nem értem miért nem térnek már észhez a kanyarójárvány után .
Az autizmust meg azért szokták ehhez kapcsolni ,mert nagyjából abban az életkorban jelentkeznek az alarm jelek amikor az oltást kapja a gyerek. Sokan a mai napig azt hiszik ,hogy a gyerekük az MMR oltástól lett autista,mert előtte pl volt pár szavas szókincse,aztán elhagyta. Személyesen,testközelből ismerek ilyen szülőket ,érintett lévén tudom,hogy nehéz feldolgozni az igazságot . De a valóság az,hogy ez egy ilyen állapot,hullámzó ,és ez a 1,5-2 éves kor körüli "visszafejlődés" jellemző általában . Meg könnyebb az oltásra fogni , az embernek jól esik ha talál bűnbakot,hogy miért történt ez PONT VELE . Szóval önzőség és butaság ,jobban esik az oltásra fogni ,mint szembenézni,hogy valószínűleg az apjától örökölte ( ilyet is ismerek személyesen ) .. struccpolitika.
#32: nincs egyre több. Csak egyre ismertebb a spektrum zavar, és emiatt többet tudnak diagnosztizálni.
Plusz egyre nagyobb teret hódítanak a közösségi oldalak, és ezért az érintettek egyre jobban egymásra találnak.
32: "Igen, de mért van egyre több autista gyerek?"
Én azt olvastam valahol, hogy idősebb szülőknél gyakoribb.
Tehát ahogyan az átlagos szülővé válási életkor növekedett Magyarországon (szerintem ma átlagosan legalább 8-10 évvel idősebb korban válnak apává és anyává az emberek, mint az 1970-es években), szóval, ha ez így van, akkor emiatt valóban számítani kell arra, hogy arányaiban több autista gyerek születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!