Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiam 5 napja lázas.38-39...

Kisfiam 5 napja lázas.38-39 fok, nem múlik?

Figyelt kérdés

Tüszős mandulagyulladá ss van,elvileg vírusos,így antibiotikumot nem adtak neki.Nem köhög,nem taknyos,nem fáj semmije,csak a torka néha,rettenetesen csúnyák a mandulái,tele vannak fehér hólyagokkal.

Eddig 2x voltunk orvosnál,csak tüneti kezelést kell alkalmaznunk (lázcsillapítás),és c-vitamint adni neki,plusz Tantum Verde spray. Aggódom,meddig tart még ez a lázas állapot?Leginkább a szövődményektől félek!

Ha volt ilyen valakinek,mikor múlt el?

2019. okt. 1. 13:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A doktornő 38,5 fölött mert mondta a plusz lázcsillapítót,eddig sajnos szükség volt rá.

Köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 1. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akkor a doktornő igencsak le van maradva a korszerű lázcsillapításról 😧
2019. okt. 1. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez már bakteriális fertőzés felülfertőződés. Antibiotikumra van szükség. Nem tudom mit kell szenvedni hagyni az orvosotoknak a gyereket. Én biztos másikhoz vinném. Más az, hogy be van gyulladva a torka és lázas, de ha már fehér hólyagok és 5 napja tartó láz van, az nem vírus.
2019. okt. 1. 20:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Ő a másik,akihez az előzőtől menekültünk.

Elvileg ő a legtapasztaltabb,legjobb.Már rég nyugdíjas,de szerintem is jó szakember,csak most meginogtam.

Az előző miatt került már kórházba,sürgősségire többször is.

Sajnos nagyítóval kell keresni felénk a jó orvosokat.

A kórházban pedig...(Sajnos ugyanezt tapasztaltuk.)

Várok holnap reggelig.

2019. okt. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!