Kisfiam megkaharapott szopi közben és sebes lett a mellbimbóm. Ha sudoval kenem mennyi idő alatt múlik el?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 16:19
1/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést.... ez a te testedtől függ h milyen gyorsan regenerálódik... most hiába írjuk h 2 nap ha a te tested ennél lasabbat gyógyul.
3/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy számodra hülye volt a kérdésem... de gondotlam van tapasztalat a sudoval kapcsolatban
2014. okt. 6. 16:47
4/7 anonim válasza:
mindenki máshogy gyógyul pl én nagyon gyorsan
a tesóm meg 2x annyi ideig
... szal a testedtől függ ....
5/7 anonim válasza:
De itt nem a krém a légyeg hanem az h a tested milyen gyorsan gyógyul.
6/7 mimidinnye válasza:
Ne sudoval! Garmastan mellbimbo védő krémmel! 1500 ft körül van a 20g-os kiszerelés. Ezt nem szükséges lemosnod szoptatás előtt és minden szoptatás után bekenheted a melled! Nekem bejött! Kellemes,nem hagy foltot a fehérnemün.
7/7 anonim válasza:
A garmastan is jó, de nekem pl. az halottnak a csók volt, lanolinnal kentem, azt sem kell lemosni, pillanatok alatt helyrejött tőle.
Sudoval nem kenném, szerintem nem lehet normálisan lemosni, meg nem is jó mosogatni a mellet, nem akarnám, hogy lenyalja a gyerek. (Bár volt már, hogy önszorgalomból megkóstolta a dobozból, szóval végülis lehet, hogy mindegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!