3órakor adtam 1 éves kislányomnak Nurofent.38 fok volt a láza. Most nem érzem lázasnak. Mennyire figyeljem? Aludhatok egy kicsit?
Én 38 foknál sem adtam volna38,5 fok alatt nem csinnalpítok lázat, kivéve, ha nagyon rosszul van és bágyadt is mellé.
Most utoljára 38,6 volt neki, de semmi nem mutatta, higy ilyen magas. Jókedvű, mozgékony volt
Volt étvágy ia.
Nem adtam
39 kőrül kelteném fel
De arra úgyis felkel
1. Vagyok
Nem mérem sosem popsiban
Álmában szoktam rámérni
Mi akkor csillapítunk lázat, ha nem tud aludni tőle, mindegy hogy az mennyi. A pihenés nagyon fontos. Illetve 39 felett.
Én simán alszom, ha 30 perc után elindul neki lefelé, ahogy azt kell... Ha baj van és megint fel menne akkor úgyis felébred, sírni kezd, felkelt minket.
Nehogy magadra vedd kérdező.
De a kérdésed olvasásakor pont anyukámmal voltam.
Mondom neki, hogy hihetetlen, hogy a mai világban és tájékozottságban még mindig vannak, akik ilyen hamar csillapítanak lázat.
Mondom nekik nem mondja el a gyerekorvos és a védőnő?
Nálunk amikor hazahoztuk, akkor a látogatáskor egynástól függetlenül elmondták.
Azt is milyen esetben szükséges orvoshoz vinni, de telefonon is segítenek. Védőnő konkrétan 0-24 messengeren is.
Amikor beteg volt a lányom, de nem magas lázzal, akkor az asszisztensnő azonnal kérdezte, hogy ugye csillapítót néh nem adtam neki..
Szóval baromi durva, hogy van olyan szakember, aki a mai kor tanulmányaival ennyire nem halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!