Adják a kislányomnak nurofent?
Adhatsz persze , láz és fájdalomcsillapító és megfázásos tünetekre is jó. De rá is van írva a dobozra :)
Diplomás ápoló vagyok, 15 éve dolgozom , ebből öt év gyerek kórház úgyhogy nem laikusként írom. 😉
Nasivin baby vagy hasonló van esetleg? Az kidugitja az orrát és tud szopizni. Van hőemelkedése?
Lányom is most náthás,torka piros, este hőemelkedése volt, sirdogál, én adtam be neki egy nurofent, igy most szépen alszik.
Köszönöm szépen hát most jelenleg ülök és rajtam alszik. Megprobalom nem sokára letenni, feje alá téve egy párnát aztán megprobalok egy gyorsat szunditani...
Sajnos semmit sem enged.
Van itthon nasivin is sterimar is de utálja ha az orra körül magatok.
Azért is kérdeztem mert feleslegesen nem adnám be ha nem muszáj.
Nem
Minek adnek gyogyszert egy simpla orfolyasra???
Én bátran ajánlom a Baby luuf kenőcsöt. Legfőképp éjjelre kend be a hátát.
Az én fiam abszolút nem engedi,h szívjuk az orrát,így nappal törölgetem,lefekvéskor pedig bemasszírozom a hátát ezzel a kenőccsel,kicsit fejrésznél megemelem a matracot,így tud aludni. És mi kaptunk az orvostól cetirizin cseppet(olyan,mint a fenistil csepp),ez nem engedi megduzzadni az orrnyálkahártyát,ettől is már könnyebb. De azért inkább nézesd meg orvossal. Jobbulást!
Utolsó vagyok. Ami még jó lehet,ha az oldalán fekszik,akkor talán kidugulna az egyik orrlyuka. Lehet,h bénán hangzik,de ha én náthás vagyok,nálam működik,így vmennyire kapok levegőt az orromon.
Kisfiamnál szintén bevált,most másfél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!