Legyen egy szobában a baba a 3 évessel, mert a férjem saját szobát akar?
Azért vettünk nappali +3 szobás lakást, hogy legyen nekünk szobánk plusz két gyerekszoba. A lányom kapott egy szobát, a férjem az üreset pedig elfoglalta dolgozószoba címen, bár alig dolgozik benne, játszik, tévét néz.
Hamarosan születik a tesó, erre nem akar kiköltözni onnan, azt mondja a gyereksírás elől kell neki privát szféra, legyen együtt a két kislány.
Na a gyereksírás eddig nem jutott eszébe? Ő is akart még gyereket, elnéztem, hogy munka után biztos fáradt és bezárkózik pihenni, de a délutáni sziesztához biztosítsunk egy nagy, teraszos szobát? A nagylány nemrég lett ovis, épp hiányzik majd neki egy éjjel kelő újszülött.
A férjem a saját hálónkba nem akar gyereket tenni, valószínűleg akkor átmennék aludni hozzájuk. A naggyal is együtt aludtam, legyenek egy szobában, és ahogy anyós mondta, szokják egymást? Aztán ha nagyobbak lesznek majd meglátjuk.
Farokverő szoba🤣🤣🤣
Mennyit foglalkozik a meglévő gyerekkel?? Szép is az, mikor szeretne gyereket, de csak neked, mert őt meg zavarja és elvonult.
Nem értem a párodat. Egy szülő elsősorban nem a gyerekeit kényelmét teszi maga elé? Nem az a fontos, hogy az biztosítva legyen számukra a szükséges? Aztán, ha az megvan, jöhetnek az ilyen úri huncutságok, mint a férfibarlag meg moziszoba.
Anyós is kva jófej, hogy adja alá a lovat.
Én ezt nem hagynám amúgy. Majd még három szoba lesz, ahová elvonulhat előlünk... meg a kicsifszom.
Hát az a másik, hogy amióta terhes lettem ráadásul táppénzre jöttem, őt pedig áthelyezték felelősségteljesebb munkakörbe, stresszes lett, alig akar beszélgetni, csak lefekszik és játszik a telefonján.
Szerintem egy percet nem dolgozott a dolgozószobájában, ellenben én szoktam dolgozni laptopról - de én se dolgoztam bent sosem. Aztán majd ha elkezdenék itthonról könyvelni, gondolom nem akarja átadni a féltett gépét a gamer felszerelésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!