Aki asztalossal csináltatott egyedi kiságyat, meg volt vele elégedve?
Figyelt kérdés
Nem találok olyat, amit elképzeltem, de félek, hogy esetleg valami miatt nem lesz jó, még sosem készíttettem bútort2019. ápr. 29. 18:50
11/12 anonim válasza:
ennyit arról, hogy szegénység van az országban, külön babaágyat csináltatnak a gyereknek asztalossal mert a bolti nem tetszik nem felel meg nem illik a szobába :D jesszus, biztos van miből.. más meg azt nézi hol mit kap meg 100százalék használtam de jó minőségűen:)
12/12 anonim válasza:
És akkor mi van? Egész életemben tanultam, két egyetemi szakot csináltam párhuzamosan, kettő diplomám van. A párom is egyetemet végzett, mindkettőnk cudarul megküzdött a végzettségért, a tudásért és a mostani pozíciónkért, amivel igen szép fizetés jár. Megdolgoztunk azért, hogy ha akarunk, egyedi kiságyat gyártassunk a gyerekünkek, ha az tetszik. Gond? Savanyú a szőlő? Nem loptuk, nem csaltuk az árát. Igen, megtehetjük. Keményen tanulni és dolgozni kell, ennyi a titok. Ez az út bárki előtt nyitva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!