Kisbabás, kisgyermekeseknél mennyire van igény az egyedi gyermekruhákra illetve babaágyneműkre?
Én senkitől semmit nem kaptam, mindent be kellett szerezni és pont azt tapasztaltam (kis túlzással), hogy pl. ágyneműben a kék-rószaszín, esetleg sárga macikás stb. a kínálat.
Én szívesen kerestem-kutattam egyedibbet is, nálunk a zöld lett a menő pl- de ez csak egy példa volt.
Én szívesen vennék valami egyedi, nem csak a szokásos kék-szürke-barna alapszínekből álló kisfiú ruhákat is (van, de azért sokat kell keresni...)
Félvér kisfiam van, nagyon szeretjük az erősebb narancsszínt, a zöldet, a fehéret is és valamilyen krokodilos, dzsungeles mintát- csak sokkal nehezebb megtalálni ezeket.
Szerintem igenis lenne rá igény- természetesen nem dömpingben és nem tömegszerűen, de biztosan van az a szegmens, akiket ezzel meg lehet célozni.
Talán ugyanolyan sok múlik a reklámon, elérhetőségen, ismertségen, mint a varráson.
(még egy eszembe jutott: egyedi, nagyobb méertű hálózsákok pl.)
...előző vagyok.
Az jutott még eszembe, hogy én akkor vásárolnék szívesen tőled, ha egymással jól kombinálható darabokat gyártanál és minden méretben. Pl. póló és nadrág, de nem szettben, hanem külön külön és 2-3-4 egymással is jól összeillő színben, de hasonló fazonban.
Esetleg ha pl. hímzést vagy matricázást meg lehetne beszélni, egyeztetni, tudnál esetleg egyedi ötletet is megvalósítani (vagy lenne jó kis lástád, galériád pl. mesehősökből stb.)
Én is hasonlóban gondolkodom, mint te. :-)
Én úgy vettem észre, hogy van rá kereslet, de tény, hogy nem akkora a piaca, mint mondjuk a kínai ruháknak. De van. És az embereknek egyre nagyobb igényük van a minőségi termékekre. Lassan rájövünk, hogy az olcsóbb nem biztos, hogy olcsóbb.
Ami még számomra vonzó, ha valami magyar. Magyar alapanyagból, magyar kezek által létrehozott. És igen, ami nem rózsaszín-kék macis-nyuszis-diznis.
Szóvaj hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!