8 hónapos babámat hogy szoktathatnám a kiságyban való alvásra nappal? Éjjel a kiságyban alszik, de napközben kocsiban szokott.
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 20:12
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Azelőtt szoktam, h amint elalszik vártam kb.15 percet, aztán atraktam. Csak őt sokszor(este is)2x kell altatni,amimt lerakom felebred, pedig van,h fel orat is várok. 😣
2019. márc. 8. 20:14
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Azelőtt volt, h 15 perc után atraktam a kiságyba, csak őt sokszor 2x kell altatni, amint atrakom, felebred,es újra kell altatnom.Furdetes után is ez van, de akkor a cicin alszik el vagy szopipárnán, és akkor is várok, de felkel legtöbbször. Szerencsére éjjel elg hamar visszaalszik a mellemen(csak el ne kiabaljam🙄). Azért ez eléggé fárasztó tud lenni, ezért is maradtam annál, h napközben hagyom a babakocsiban,de már hamarosan kinovi. És a sportkocsiban már ezt nem szeretném alkalmazni, h mindig abban aludjon nappal.
2019. márc. 8. 20:26
13/13 A kérdező kommentje:
Még az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,h a franciaágyban hogy sikerült elaltatnod? Már próbáltam ott én is, de ő annyira eleven, mozgékony, h állandóan csak szorakozna ott, nem tudom ott elaltatni
2019. márc. 10. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!