Tudnátok olyan matracvédő lepedőt ajánlani, ami nem csörög zörög, és nem fülled be alá a baba?
Vettünk de nem használtuk egyik babával sem, egyszer sem. Feleslegesnek láttam, volt néha pisi gond, de nagyon nagyon ritkán, olyankor cseréltem a lepedőt és ha olyan idő volt néha kitettem a matracot (kokuszmatrac ha számít)
Szerintem penzkidobas.
Clevamama pl. nem zörög.
De más márka is van ilyen. A lényeg, hogy felül frottír jellegű, alul van a vízzáró.
Szerintem egyáltalán nem felesleges. Soha nem lett a matrac is nedves, meg is őrültem volna ha minden nagyobb balesetnél (refluxos gyereknél nem csak a kaki-pisi számított balesetnek) szárítgathattam volna a matracot is, mint az 1-es.
Ez az [link]
Nekünk évek óta bevált.
Én s kezdetektől használom
Pamut a felső része
Lehetne közvetlenül is hasznàlni
Erre teszem a rendes lepedőt
Sajnos a mieink is csörgősek, de egyik gyereket sem zavarja. Így szokták meg az ágyukat.
Még a 4 éves alatt is van, mert pipa lennék, ha az 50.000-es matracot hányná össze. (bepisilni nem szokott, de náthásan köhögéstől hányt már éjszaka néhányszor)
Ha a mi ágyunkban cseréljük a matracot, arra is fogok venni. Borult már ki kávé, víz, lett már véres és mind ronda nyomot hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!