Baba szafari boltból mennyi idő mire megérkezik az online rendelt termék? Kiságyról lenne szó. Még nem rendeltem meg csak érdekel hogy aki rendelt már esetleg mennyi idő volt a szállitás.
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 10:23
1/8 anonim válasza:
Mi is kiságyat rendeltünk onnan, kb 2 nap volt.
2/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy le kell-e gyártani, mert az több hét (kb. 4-6) is lehet, de ezt a honlapon szokták jelezni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) megvagytok elégedve a minőségével illetve mennyire strapabíró?
2018. júl. 24. 10:32
4/8 A kérdező kommentje:
2018. júl. 24. 10:39
5/8 anonim válasza:
2 nap és 2 hét között bármennyi idő lehet. Jó termékeket árulnak és megbízhatóak, bátran ajánlom őket.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2018. júl. 24. 11:17
7/8 anonim válasza:
Nálunk majdnem 3 hónap volt mire megjött a bútorcsalád amit rendeltünk, gyártónál volt valami gixer, majdnem megszültem mire megérkezett, utolsó heteim azzal teltek hogy babaszafarit hívogathattam, volt hogy már fel se vették a telefont.
Nem az ő hibájuk volt de ilyenre is fel kell készülni.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszod akkor szerintem időbe megrendelem max ha hamar ide ér nem rakjuk még össze :)
2018. júl. 24. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!