Kislány babának milyen babaszoba témát javasoltok?
Nalunk akkor kezdődött a baba szobájának előkészítése amikor meg nem tudtuk, hogy kisfiu vagy kislány. Elég későn derült ki, a 26. héten mutatta meg magát a kisfiunk.
A szoba alapja nekünk egy világos tölgy színű parketta lett, a fal fehér és szürke (plafon és egy kiemelt fal feher, többi világos szürke). Úgy gondoltuk ez mindkettőnek jo lenne, én a kiegészítőkkel szerettem volna lanyossa vagy fiussa varázsolni :) A kiságy és pelenkázó teljesen feher. Mivel kiskukacunk lett a babafészek, takarók, kis díszek babakékek, szerintem teljesen jól mutatna pasztell rozsaszinnel is és mégsem annyira babás. Vannak nagyon szep falmatricák a Mamilla.hu weboldalon (kislánynál én felhőkre es virágokra készültem) és szebbnél szebb baba szoba dekoraciok és kiegészítők a Zara Home-ban, H&M Home-ban. Ha van Instagramod vagy Pinterested keress ra baby room ideas-ra, én sokat inspirálódtam képekből :)
Nekem a country / vintage / french chic stilus tetszik. Bocsi , nem tudom magyarul minek nevezzem, kulfoldon elek. Szoval olyan regies, mint a Varatlan utazasban.
En igy rendeztem be a lakasunk minden szobajat :)
4-es
10-15 év festés nélkül 😱😱😱
Alap h max 6 évente festünk
Gyerekszobában gyakrabbam
Nekünk szürke falak, fehérített gesztenye parketta ( fehér, szürke- bézs erezettel)
Bútor:
Fehér + tölgy
Falmatrica lesz, csak még nem egyeztünk meg a mintában..
( baba még nálunk alszik, most lett kész a szobája, mert költőzés utáni éjjel indult a szülés)
Nálunk az extra vilagosbarna, középbarna és sötétbarna uralkodik.
Szonyeg pl pont ebbol a 3szinbol all, fal vilagos barna. Kisagy szinten, pelenkazo szinten, a nagy ruhas szekreny+ gardrób sotet barna, tukorrel.
Fuggony feher, rajta vilagosbarna es sotetbarna viragokkal, a sotetito sotetbarna, parketta ami egyedul vilagos szurke.
A babakocsi szinten barna -vilagos barna.(nem direkt , orokoltuk)
A falra egy ismerosom olajfestékkel festette fel timont, szimbát es pumbát!
Pasztelszin, rózsaszínt ill. a legvilágosabb zöldet kivéve nem illik gyerekszobába, mert unalmas. A jégkéket próbáld meg, igaz nekem nagyobbak a lányok, de nagyon mutat fehérrel és nálunk ez van a kisebbeknél. Ha meg kisebb a lányod, akkor báránykákkal lehet vidámítani:)
Ilyen a jégkék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!