Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Tényleg baj hogy begyújtotunk?

Tényleg baj hogy begyújtotunk?

Figyelt kérdés

Nagy házban lakunk magasak a falak sok szobával. Ma az oviban egy anyuka kiakadt és kérdőre vont, hogy tehetem tönkre a gyerekek immunrendszerét, szerinte október közepétől elég fűteni vagy ha hó van.

Már két napja reggel deres a fű, 1 fok volt kora reggel. Nem szeretném, hogyha megfáznának. 1-5 évesek

2018. szept. 26. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

😂

-Begyujtottatok?! Aztán ki engedte meg?!

-Jaj, bocsánat... Fáztunk...😖

-Ilyen többet ne forduljon elő! Beteg lesz a gyerek!

Nonszensz.

2018. szept. 26. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálunk sem az oviban, sem a suliban nem volt téma mikor hozom/viszem a gyerekeket, hogy ki fűt és ki nem. A gyerekeim meg nyilván pont tojnak rá magasról, így nem avval fognak kezdeni, hogy elcsicseregjék amint beérünk, nopláne egy másik szülőnek... Mindenki akkor és úgy fűt, ahogy neki tetszik és ahogy a komfort és hőérzetének megfelel, de én ezt a rajtam egy lakásban élőkön kívül senkivel nem vitatom, avagy szavaztatom meg...
2018. szept. 27. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Ilyet se hallottam még, hogy valakinek az legyen a baja, ha a gyerek nem 15 fokban ül pólóban. Nálunk is kedd reggelre 18 fok lett, azóta megy a fűtés - gyerek 2 éves, de nélküle is menne. Senkinek semmi köze hozzá, nekünk így jó, mi fázósak vagyunk.

Bözsinek meg meg kell mondani, hogy azt a nagy orrát ne üsse bele más dolgába.

2018. szept. 28. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!