Ti kizárólag bababútort vesztek vagy vettetek újszülött babanak?
Nem, mi sem vettük meg a méregdrága bútorzatot. Néztük, hogy mennyire cuki a kiskrokodil meg mittudoménmi, aztán jól megnéztük, hogy a teljes gyerekszoba ára kb. az autóméval lenne egyenlő, és jót röhögtünk. Babaágyat vettünk csak, szekrénynek sokfiókos komódot használtunk, a fiókok előlapjára pedig égetőztem mintát. A fiókelőlapot lecseréljük majd, ha megunta, 5000 forint alatt lesz a csere. A nyitható szekrénnyel nekem is az volt a bajom, hogy akasztós. Pelenkázót a mosógép fölé építettünk, arra a pelenkázó lap, de komódon is ugyanolyan jó lett volna és töredéke ára van, mint a pelenkázó bútornak.
Egyébként, ha színes bútort akarsz: laminált bútorlapból válassz. Egyrészt a fehérre zománcfestékkel simán rá lehet festeni, nekem a konyhában így van egyedi mintás szekrényajtóm, 5 éve ugyanolyan. Így olyan lesz, amilyet akarsz; vagy ha csak egyszínűt szeretnél, mérd le az ajtót és vágass lapszabászatban! Párezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!