Mennyire kell h párás legyen a levegő egy ujszülött szobájában?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 17:23
1/9 anonim válasza:
Arany középút. 50% körül szuper. A túl párás se jó.
2/9 anonim válasza:
Az ideális páratartalom 40-60 %, nem hinném, hogy babánál ez változik.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak mert olvasom h sokan veszik a párásitokat.Mi Nêmetorszagban vagyunk és alapbol ennyi a páratartalom..gondoltam megkérdem h mi is az ideális.
2017. dec. 14. 19:26
4/9 anonim válasza:
Nem kint, hanem bent a lakásban kell, ez nem ország, hanem lakásfüggő. Veszel egy higrométert, és megméred bent.
5/9 anonim válasza:
Nekünk is van párásító. A régi lakásunkba nem kellett, mikor költöztünk gyorsan feltűnt, hogy nem jó a levegő, 34%-ot mértünk. Vettünk gyorsan egyet. Felnőttnek se egészséges de szerintem erre szokás jobban odafigyelni, ha baba is jön.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem a kintiről hanem a bentiről beszêltem!!Van mérőnk,évek óta figyelem!!Nem kell rögtön kihasználni a helyzetet és hülyênek nézni a kérdezőt!!!
2017. dec. 14. 21:26
7/9 anonim válasza:
Nem hülyének néztelek, de nem értem, miért fontos, hogy Magyarországon vagy Németországban mérted. Itt is és ott is van nyirkos, túl száraz és ideális lakás. Ezért hittem, hogy kint mérted.
8/9 A kérdező kommentje:
Ha kihagyom a mondatból h ,,Nêmetország,,akkor nyugodtan tovább görgetsz???
2017. dec. 15. 22:35
9/9 anonim válasza:
Igen, mert akkor a bentire gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!