Meddig aludjak a baba szobájában?
Nem fordítva volt, a kiságyat hoztuk be ami hálószobánkba, és a kiságy az én oldalam mellett volt, így könnyen feltudtam kelni éjjel szoptatni.
Már a mocorgásra felkeltem, így nem kezdett el a baba sírni, úgyhogy az exem nyugodtan tudott aludni. Egyszer sem kelt fel.
Amíg neked kényelmes és amíg neki is kényelmes
Amúgy ha egészen pici babáról van szó, akkor később már biztosan nyugodtabban fog aludni.
Nálunk egy 2 hónapig tartott. Onnantól átaludta az éjszakát és külön szobában aludt mindenki. Házaséletnek is jót tesz.
Ameddig úgy érzed, neked megfelel. Akár már most is "visszaköltözhetsz" az ágyadba, de aludhatsz még ott ha úgy érzed jónak. :)
Nem vagyunk egyformák. Van akinek arra van igénye, hogy a saját ágyában aludjon van akinek arra, hogy a babával egy szobában/egy ágyban. Véleményem szerint egyikkel sincs baj, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is ez a te döntésed.
Nálunk is a szomszéd szobában van a baba, sosem aludtam vele egy szobában. Van légzésfigyelő, bébiőr, ajtók nyitva vannak. Így is gyorsan odaérek ha esetleg nyöszörög mert pl keresi a cumit vagy elmászott az ágyban és nem kényelmes neki, nem ébred fel teljesen.
6 hónapos, még vele alszok, mert éjjel 2szer etetem, és ébresztőre kelek. Nem akarom, hogy a többieket felébresszem.
Addig míg így lesz biztos ott alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!