Veronika2017 kérdése:
Hogyan tanítsam meg a kislányomnak a helyes popsi törlést? Én előről-hátrafele tanítom, ha kakal. Pisinél felitatjuk a pisit. De van olyan aki megcáfol ebben. És rosszul mutatja neki.
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 09:30
11/16 anonim válasza:
A pisit előre kell ez egyértelmű. A kakit hátra. Az óvónők diplomás emberek, nem hüLYék.
12/16 anonim válasza:
Hogy a csak pisit merre törli, az teljesen mindegy egészségügyi szempontból, mivel egészséges ember vizelete steril, attól senki nem fog fertőzést kapni.
Szerintem azért jobb mégis elölről hátra tanítani, mert akkor csak egy mozdulatot kell megtanulnia, ami automatikussá válik, és sosem kell azon gondolkodnia a kisgyereknek, hogy akkor most éppen honnan is kell törölni.
13/16 A kérdező kommentje:
Az ovónőkkel kapcsolatban, nem àltalánosítottam, hanem azt mondtam hogy van olyan. Egyébként aki nem tud normális választ adni, az kérem ne írjon ide. Köszönöm.
2018. máj. 15. 20:49
14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként diplomàs mind? Akkor miért nem tudnak a gyerekekre vigyázni???? HM kérdem én. Nem hülyék tényleg, még is ők vitték ki mínusz 20 fokban a lànyomat télen szànkózni és hörgőgyulladàssal 40fokos làzba feküdt itthon. De nem hülyék tényleg, csak nevettem a gyerekemnek egy vízhatlan sínadràgot és feladatra venni a gyerek nem adtàk rá támadtak egy olyat ami bokáig ért neki bugyiig elàzott a gyerek és majdnem vesegyulladàst kapot.Félrebeszél a làztól, de azért nem hülyék.
2018. máj. 15. 21:04
15/16 A kérdező kommentje:
Vagy is bevittem. Elirtam bocsanat
2018. máj. 15. 21:05
16/16 A kérdező kommentje:
Szóval nem adták rá ràadtak egy olyat ami kicsi volt rá.
2018. máj. 15. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!