Ha ma csinálok egy clearblue tesztet, már várhatok helyes eredményt?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok már esve. Múlthéten csináltam 2db xepil tesztet ami egyik nap halványabb,másik nap erősebb 2 csikos lett,tehat erosodott.
Ugyanazon a napon mint amelyiken a 2.xepilt csinaltam,medi-labot is elvegeztem ami negativ lett. Ezek penteken vtak,2 napos kesesnel.
Ma csinaltam megint egy medi-labot ami negativ :(
Xepilt kellett vna vennem de csak medi-lab volt a gyogyszertarban.
Xepil 2x egymas utan becsaphatott volna?
2018. máj. 2. 12:04
1/4 anonim válasza:
A digitális clearblue szerintem pontos eredményt ad. Kicsit drága, de legalább nem őrlöd fel az idegeidet.
2/4 anonim válasza:
En digitalis clearblue-t hasznaltam legutobb, a nemvart elott 5 nappal mar meglehet csinalni. Igaz en csak 1 nappal hamarabb teszteltem, reggeli vizeletbol es pozitiv lett 1-2 hetes terhesseg.
3/4 anonim válasza:
xepilt csinaltam én is ma.. egyik halvány pozitiv. masik negativ.. utána olvastam, hogy a corax terhessegi tesztet ajanlják.. megvettem. du pisiből megcsinaltam és az is pozitiv. Én is kétségbe voltam esve, de 2 kulönböző teszt nem téved.nyugi.csinálj másfajta tesztet.
4/4 anonim válasza:
A medilabot felejtsd el. az nekem. tegnap. negativ volt. Igen..eleg sok. tesztet. kiprobaltam. Utolso vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!