Mennyibe került nektek kb a babakelengye?
Mi is kb. 600-700 ezret összesen az orvossal, szülésznővel, kórházi szobával nagyjából 1 milliónál állt meg a dolog. Semmit sem örököltünk senkitől. Semmire nem sajnáltuk és mindenből igyekeztünk szépet és jó minőségűt venni mert ha valamire akkor erre egyikünk sem sajnálta. Minden hónapra be volt osztva mit veszünk és mennyiért. Kocsit mi is 200-ért vettünk, csak a szobája is szerintem majdnem annyi volt a maradék meg a ruhácskáira Zara, Mango, H&M stb. meg a pipere. Ja és nem, nem érdekel ha kinövi mert akkor majd kap másikat, ez nem kifogás.
Én az olyan csöveseket nem értem akik mindenen spórolnak, a legolcsóbbat veszik vagy jófogásról mindent használtan, SZTK, ügyeletesek a kórházban és a végén büszkék arra hogy 100 ezer se ment el a gyerekre pedig nem olyan nehéz 9 hónap alatt összeszedni annyit hogy mindenből normálisat vegyen az ember. Ilyen mentalitással és önzőséggel én nem is vállalnék gyereket.
Ja és azt még hozzátenném, hogy nem tervezett baba volt tehát nem volt előre 1,5 milliónk erre megspórolva hanem volt, hogy alig ettünk de akkor sem kötöttünk kompromisszumot.
700.000 Szerintem ennél jóval nagyobb és kisebb összegből is ki lehet hozni.
Hozzáállás és anyagiak kérdése. Nekem is meglepi baba volt, mint ahogy már más is írta, így kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!