Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » A kiságyba mi kell egy újszülö...

A kiságyba mi kell egy újszülött babának?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy veszek szép ágyneműgarnitúrát, 5 részest.

Viszont elgondolkodtam, hogy egy pici babának kell e takaró egyáltalán? Nyári baba lesz.

Többen azt mondják, hogy egy kis pléd elég, plusz lepedő, textilpelenka a feje alá, plusz rácsvédő.

Ezt tényleg igy kell?

Nektek hogy van/volt berendezve a kiságy?

Köszi a válaszokat, elsô baba, és ezzel nem vagyok tisztában.

2017. jan. 26. 10:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Oké köszi a válaszokat.

És a baldachinrol mi a véleményetek?

Szeretnék garnitúrát szép baldachinnal, annyira feldobja a kiságyat szerintem, nekem nagyon tetszik. Nem tetszenek a "pucér" kiságyak!

Ha pl veszek egy 5 részest, a párnát beleraknám a babakocsiba, a takarót meg a baba alá?Úgysem olyan vastag. Matrac, pléd,takaró( ami a garniturához tartozik), és ugy betakarnám babatakaróval?

Erről mi a véleményetek?? Annyira tanácstalan vagyok!

2017. jan. 26. 11:47
 12/19 A kérdező kommentje:

Oké köszi a válaszokat.

És a baldachinrol mi a véleményetek?

Szeretnék garnitúrát szép baldachinnal, annyira feldobja a kiságyat szerintem, nekem nagyon tetszik. Nem tetszenek a "pucér" kiságyak!

Ha pl veszek egy 5 részest, a párnát beleraknám a babakocsiba, a takarót meg a baba alá?Úgysem olyan vastag. Matrac, pléd,takaró( ami a garniturához tartozik), és ugy betakarnám babatakaróval?

Erről mi a véleményetek?? Annyira tanácstalan vagyok!

2017. jan. 26. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Külföldön lakom, itt tilos bármi is az ágyba a lepedőn kívül. A rácsvédő, takarók, baldachin életveszélyes fulladást okozhat.

Kb. hat hetes koráig takaróval takartam be, mert akkor még ugye nem nagyon mozgott, azóta pedig hálózsák. Ő nem volt bukós, soha egy csepp tej nem jött vissza, ezért nem kellett a feje alá textilpelenka.

2017. jan. 26. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Nem szabad ennyi minden, parna a babakocsiba ?

Olvasgass egy kicsit a bölcsőhalál kiváltó okairól.

2017. jan. 26. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges takarót tenni a matracra. Nyári baba, neki is melege lesz ám. Nálunk is csak a gumis lepedó volt az ágyban, feje alatt textilpelus, amíg nem kezdte gyűrni. Rácsvédőt használtunk, baldachint nem, mert nem tetszik. Vegyél többféle vastagságú plédet, de legmelegebb nyári napokon elég egy textilpelus takarni. Matracvédőt sem használtunk mert kókuszmatracunk van. Matrac alá légzésfigyelő érzékelő (ha akarsz).
2017. jan. 26. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne!

Főleg nyári babánál nem jó a baldachin se. Lefogja a levegőcserét, egéazségtelen. A forgók zavarhatják a légzésfigyelő működését.

Nyári babánál csak lepedőnk volt, textilpelussal takartuk. Fejvédőt vettünk, de olyan meleg volt, hogy nem tettük fel, mert az is fogja a levegőt, plusz párnaposan is elmocorgott a rácsig, ha ott van, belefúrta volna a fejét.

2017. jan. 26. 12:21
 17/19 A kérdező kommentje:

Ok köszi a hasznos válaszokat!

Nemtudom hogy lesz még addig sok időm m van:) de a baldachin nagyon tetszik!

Majd meglátom, de köszi.

2017. jan. 26. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

14, te láttál már babapárnát? szerintem nem, ha ezt így leírtad...

ahol meg minden tilos... kell venni egy légzésfigyelőt...

2017. jan. 26. 15:18
 19/19 anonim ***** válasza:
:)
2017. jan. 29. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!