Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Nálatok milyen a babaszoba?...

Nálatok milyen a babaszoba? Szerintetek ez lánynak, fiúnak is jó?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vanília színű a fal.

Nem vagyok híve mondjuk lány esetében a tömény rózsaszín szobának. :D

2016. nov. 18. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem jó lánynak és fiúnak is! Nekem tetszik!

Mi nem tudtuk h fiú v lány lesz a picink így mi is bézses sárgás vonalon mentünk :) meleg színek, nekem tetszenek!

Én sem vagyok rózsaszín párti, pedig kislány lett 😉

2016. nov. 18. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép, de nekem személy szerint picit hideg. Nálunk élénkebbek a gyerekszobák. A lányok szobája nem tömény rózsaszín nálunk sem, de azért dominál... Mondjuk ők a tavaszi felújításnál ( a maguk 3 évével) már komoly véleménnyel próbáltak formálni bennünket, de előtte is volt sok pink kiegészítő a szobájukban.
2016. nov. 18. 11:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is azon gondolkodom, hogy egy pici pink azért mehetne bele. :D

Pl. ez szép szerintem és picit csajosabb is. :)

[link]

2016. nov. 18. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Szép. :)

Én mindenképp pasztell árnyalatokat szeretnék majd.

A rikító rózsaszín kislány szobák nekem túl tömények.

2016. nov. 18. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk szürke a fal és hozzá fehérek a bútorok. Ha megszületik a baba, jön még hozzá egy szín :)

Pont azért választottuk ezt, mert unisex.

2016. nov. 18. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Az ágynemű nélkül eléggé hogy is mondjam... ingerszegény ez a berendezés. Ágynemű pedig nem csak hogy felesleges, de veszélyes is egy babának. Majd kb. 2-3 éves korától kell.

Lányunk van, uniszex a szobája, de színesebb, élénkebb. Krém fal, állatmintás függöny, fenyő bútorok, színes habtapi, bordó-kék textilek.

2016. nov. 18. 13:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Itt pont az ágynemű volt a lényeg, hogy az jó-e lánynak és fiúnak is. :D Csak azt nem írtam oda. :)
2016. nov. 18. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha az volt a lényeg, akkor se lánynak se fiúnak, csak ha már kinőtt a babakorból, de addigra lesz saját ízlése, hogy eldöntse. ;)
2016. nov. 18. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez vicces. :D Nem kötekedésből, de akkor ti mi alapján döntöttétek el, hogy milyen legyen a szobája? :D Honnan tudod, hogy mi az ami tetszik neki? :D Egy pici babának még minden új, érdekes... Egyébként meg csomó színes kiegészítővel fel fogjuk még dobni a szobát. :)
2016. nov. 18. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
2-es vagyok. Mi az alapján, hogy nekünk mi tetszik. A babaszoba berendezesenel a mi izlesunk dominált. 3 évesek voltak az ikerlanyaink amikor felujitottuk, atrendeztuk a szobajukat. Akkor már az ő igényeiket is figyelembe vettük. Ezzel egyidoben készült el a kisfiaink babaszobaja, ebből nem hagytuk ki a lányokat sem, hogy azt érezzék ok is fontosak.
2016. nov. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!