Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Valaki próbálta a doodoo...

Valaki próbálta a doodoo macit vagy édes álom pillangó macijat? Esetleg mindkettőt? Érdemes beszerezni? Ha van Melyiket? Mekkora a különbség, az atan kívül?

Figyelt kérdés
Mi is felnottunk ilyesmi nélkül, ugyanakkor annyian dicsérték a neten... Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm

2016. aug. 27. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Az elsö válaszolónak igaza van.csak hangosabb zajokra kapcsol be.nyögdécselésre sajnos nem.es nem megy 5 percig mint ahogy azt a papirja irja hanem kb 2-3 percig de amugy tényleg megnyugtatja.
2016. szept. 3. 12:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tapasztalatokat! Es vajon hány hónapos koráig hasznal?
2016. szept. 5. 10:29
 13/14 anonim válasza:

Szia,

Látom a kérdés már régi, de szerintem másokat is foglalkoztat ez a dolog...pár hónapja még én is olvastam ezt a fórumot. Akkor még én is a döntés előtt álltam még pocaklakóval a hasamban.

Szóval, én egyiket sem próbáltam, viszont egy harmadikat igen!ZAZU barink volt.:) Ugyanolyan funkciókkal, mint a doodoo. Szerintem aranyosabb a pofija, mint a doodooé, és még olcsóbb is.

Nekünk nagyon bevált.:) A kismanóm már a pocakban is hallgatta, talán ezért szerette annyira már az első pillanattól kezdve. Mi a kórházba is bevihettük magunkkal.

Sok-sok felkelést megspórolt nekem.

Eléggé éberen aludtam mindig, így kilestem, hogy mi történik. Ha elkezdett sírdogálni a babám, akkor a bari bekapcsolt. Én az anyaméh hangra állítottam. Úgy figyeltem meg, hogy ez tetszik legjobban Dórinak (babám). (Lehetett volna még dallamokra is állítani.)

Ha érdekel, akkor itt vettem meg: [link]

Természetesen, ha éhes, vagy fáj a pocija, akkor ez sem használ. De ez normális. :)

Remélem segítettem.

2017. aug. 15. 23:28
 14/14 Nagy Veronika81 válasza:

Én is a zazu altató plüssről tudok csak írni.

Mi is az esztiminél vettük, ahol az előttem szóló. Szerintem nem régóta árulhatják itt Magyarországon, azért nem ismert annyira, de nekünk nagyon bevált.

Magától elkezd zenélni, ha felébred a kicsi, és ha nem éhes vagy fáj a pocakja, akkor egyszerűen visszaalszik vele. Kellemesen puha, szerintem később is szeretni fogja a kisfiam.

2017. szept. 16. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!