Miben különbözik egy pelenkázó komód a simától?
Figyelt kérdés
a pelenkázó feltétet csak egy bababoltban vett komódra tudjuk feltenni?2016. júl. 8. 10:31
1/7 anonim válasza:
a sima kómód mélysége nem elég a pelenkázó feltéthez.
a pelenkázó. tehát lehet sima komód is, akár egy íróasztal is, ha megfelelő méretű a teteje, vagy rá lehet fixen rögzíteni egy megfelelő méretű merev pelenkázó feltétet.
nálunk apukám csinált egy kis polcot, aminek a teteján volt egy előre-hátra més 20-20 centit túőllógó pelenkézó feltét (erre került a pelenkáézó alátét), majd amikormár nem kellett, ezt lecseréltük sima bútorlapra, és méretileg is beilleszkedik így a szekrénysorba.
2/7 anonim válasza:
Ha van olyan komódod, amire stabilan tudsz tenni egy pelenkázólapot, akkor az is megfelel szerintem. Nekünk az egyik szobában pelenkázó komód van, a másikban pedig egy falra felszerelt íróasztalon van a pelenkázó lap, de úgy is megfelel a célnak :) Persze a komód jobb, mert vannak fiókjai, de az már mellékes.
3/7 anonim válasza:
Mi egy meglévő bútorlap fiókos szekrényre csináltattunk ugyanolyan bútorlapból levehető feltétet bútorlapszabászaton. Ha már nem kell a feltét, újra komód lesz egy mozdulattal. Az így amúgy értelmetlen, hogy "bababoltban vett komód", abból is minden modell más méretű. A bútorok egymáshoz viszonyított mérete a lényeg, a készen kapható pelenkázó feltétek értelemszerűen nem kompatibilisek minden létező pelenkázókomódhoz.
4/7 anonim válasza:
bármilyen boltban vett pelenkázó komód jó, én használtan vettem a jófogáson :D de gondolom nem ez a kérdés hanem a sima komód és a pelenkázó közti különbség...ahogy előttem szóló írja valóban nem elég a sima komód mélysége, ha nincs hely, a pelenkázó lapot max rárakjátok az ágyra vagy a mosógépre ha ráfér és mondjuk elöltöltős, akkor is megfelelő ...mondjuk nekem az ágy rém kényelmetlen, egyéb okok miatt egy ideig fotelben pelenkáztam, az annyiban jobb volt hogy a karfa miatt nem tudott elgurulni róla a baba, de hát kényelmetlen hogy hajolgatni kell...a pelenkázó komodóoknak jó mély nagy fiókjai vannak, praktikus, minden elfér benne, szóvla ha amúgy van helyetek neki, mindenképp ajánlom hogy vegyetek egyet.
5/7 anonim válasza:
Mérd le a pelenkázó feltétet, meg a komódod tetejét, és döntsd el, hogy ráfér-e.
6/7 anonim válasza:
lehet,hogy ez most nem a konkrét kérdésre adott válasz,de én pl. a pelenkázó feltétet simán tudtam a kiságyra rögzíteni. Nézd meg a feltét alját,hogy hogy illeszkedik,aztán meglátod,hogy mi az,amire fel lehet rakni és mire nem.
7/7 anonim válasza:
Nálunk íróasztalon van a merev pelenkázólap. Elfér. Mérd le ahogy írták a komódod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!