Pelenkázó alátét helyett megteszi egy pléd, paplan?
1,5 évest simán pelenkázok komódon egyes, azért ez így bátor kijelentés, persze vannak babák akik utálják a pelenkázást, de az én környezetemben max 10-ből 1 ilyen.
kérdező: én biztos vennék lapot, olyan potom pénz, főleg használtan, és sokkal kényelmesebb: ha lepisili lekakilja elég törölni és neki is sokkal kényelmesebb.
Első írja jól.
A kicsi nálunk is 3 hónapig mellettem aludt, én csak végszükség esetén pelenkáztam éjjel, akkor pedig simán terpeszbe ültem a franciaágyon, és ott a matracon pelenkáztam.
nem utálta az enyém a pelenkázást, csak hát milyen méltatlan dolog már egyhelyben maradni, ha már egyszer képes arra, hogy ne tegye?!
volt egy pelenkázónk, egész kicsinek azon pelenkáztam, öltöztettem, töröltem, stb, na de a mamáknál sem volt pelenkázó... ott a heverőn oldottam meg. ha éjjel kellett peluscsere, akkor meg a kiságyban. később is sokszor inkább a kiságyban, amíg nézegette a forgót... amikor meg mászott, akkor meg kb tényleg ott, ahol éppen elkaptam, hanyatt döntöttem, és pelust cseréltem. megesett, hogy játszótéren a padon, vagy társasház lépcsőjén a kabátomra fektetve... de babakocsiban, kocsi hátsó ülésén, csomagtartóban... simán bárhol, bármikor, amikor sem pelenkázó alátét, sem pléd, semmi nincs kéznél.
Persze, ez teljesen jó. :)
Én a DM-ben szoktam venni anno, 10 db kb 1000 Ft. Vízálló meg minden, ha baj történik csak eldobod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!