Jó, tényleg lemoshatós falfesték?
A nevét nem tudom. Trilakban vettük selyemfenyu lemoshato, biztos tudnak itt ajanlani.
Tényleg mosható, teszteltem
Arra figyelj, hogy nem mindegyik festékkel tudsz majd később ráfesteni, mert utána lddobja/lepergeti. Tehát most jól jársz azzal, hogy lemosható, de újrafestésnél horror is lehet.
Festék szaküzletben vásárolj, ne nagyáruházban, és az eladó ott fog tudni válaszolni a kérdéseidre.
Fesd be az alját táblafestékkel, arra tud a gyerkőc rajzolni. Ha vizes bázisút veszel, később simán rá lehet festeni, nem kell kaparászni.
Bocsi, ha nem a kérdésre válaszoltam.
"Na és a lehulló, a tábla alatt centi vastagon gyűlő krétapor hogy hangzik?"
Jobb helyen kicsit sűrűbben porszívózzák a gyerkszobát...
köszönöm a segítőkész válaszokat.
"kedves" 1.-2. válaszadó, én eddig dolgoztam, nem olvastam a válaszokat, ergo le se tudtalak pontozni. De ahogy látod, a többi válaszadónak sem tetszhetett a "humorod", nélkülem is 0%-on állsz...
Kedves 6-os! Nálunk nem akkora tragédia, ha lehullik a krétapor. Van vizünk, meg rongyunk is, sőt képzeld, még felmosónk is!
Miért kell rögtön le hülyeségezni, amit írtam?
Sajnálom a gyerekedet, ha azért nincs neki ilyen, mert te lusta vagy feltörölni. Pedig igazán jó móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!