Nektek kellene igy bármi kölcsön?
Sogornőm összevásárolt milliós tételben márkás ágyat,babakocsit,ruhákat,mindent. De csak 50 m2-en laknak,tervezik a következőt,de kb 3 év korkülönbséggel.
1 éves a lánya,én 3 honap mulva szülök.
"Felajanlotta",hogy mivel nálunk ugyis annyi hely van,raktározna itt,cserébe használhatom,de semminek nem eshet baja,ért ez alatt foltos ruhát,megkarcolt babahordozót,stb,mert akkor azokbol vegyem meg helyettük ujonnan.
Van pénzünk mindenre,de nem vagyok híve a rongyrázásnak,nekem megfelel a 10ezres babaágyis,csak a matrac legyen normális,megfürdetem noname kádban is,és rá fogom adni a turis és a minden márka nélküli ruhákat is ha jó az anyaga.
És mivel nem akarom azzal tölteni a következő éveket,hogy nehogy leegye a ruhát,nehogy összefirkálja a kiságyat,mert nem akarom megvenni 300ezerért,így visszautasítottam.
Azóta én vagyok a szemét,hisz ő milyen nagylelkű felajánlást tett...
Hàt tényleg baromi nagylelkű......
Jól tetted hogy nem fogadtad el.
Nővérem szerint hülye vagyok,mert gyakorlatilag csak annyiba kerülne a folyamatos babacuccellátás,hogy vigyázok rájuk nagyon.
De én nem hiszem hogy tudnék mindenre úgy vigyázni hogy ugyanolyan állapotban adjam vissza.
Velem ugyanez volt, nem fogadtuk el. Sertodes lett belole, de nem erdekel, nem tudok vigyazni a dolgokra ilyen szinten.
Vicces volt, mert eppen aznap ettem le a kinaiban az egyik kardiganomat, valamivel, ami 90fokon se jott ki.:D ki kellett dobnom. Na mondom, meg a sajat cuccaimra se tudok vigyazni felnottkent, az egyhetesnek hogy mondom majd, hogy vigyazzon?!
Vegul egy baratunk hozott ket nagy zsak cuccot, hogy tessek, vigyetek, nem fer el nalunk (viccelt persze), es adjuk oda a kovetkezo embernek, ha kinotte a bebi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!