Kölcsön ruhát tovább adni?
Figyelt kérdés
ma adtam egy ismerősőmnek gyerekruhákat, azt mondta ami kicsi azt most nem adja vissza hanem továbbadja ismerőseinek.. nem az ő ismerőseinek szántam a ruhát hanem az ő lányának... köpni nyelni nem tudtam -otthagytam mert nem sok ruhát adtam,de ti mit szóltatok volna?2015. máj. 26. 12:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor jó tisztázni, hogy kölcsönbe, vagy örökbe adod-e. Illetve ha az ő gyerekére nem jó akkor kéred-e vissza, hogy másnak tudd adni. Ha Te nem mondtad akkor neki illett volna rákérdeznie. Ha örökbe adtad akkor onnantól kezdve nincs közöd hozzá. Ha csak elfelejtettétek lekommunikálni, akkor sajnos ilyen előfordulhat.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem volt egyértelmű a számára, hogy kölcsön: "ma adtam egy ismerősőmnek gyerekruhákat". De ha így volt, akkor is inkább kérdeznie kellett volna, hogy továbbadhatja-e. Neked viszont ott helyben kellett volna normális és kedves hangon, tisztességesen elmondani, hogy ha neki nem kell, akkor inkább megtartanád.
4/11 A kérdező kommentje:
Annyit mondtam h szeretnek meg kis tesot a közeljövőben - majd ha lesz viszzaadom volt
2015. máj. 26. 12:43
5/11 A kérdező kommentje:
Es mondtam h hoztam ruhát kölcsönbe
2015. máj. 26. 12:43
6/11 anonim válasza:
Ha így letisztáztad... nekem biztos alaposan fennakadtak volna a szemeim és valószínű kedvesen figyelmeztettem volna, hogy kölcsönről van szó.
Ez így nagyon fura. Biztos nem adnék többet, ha valaki ennyire értetlen.
7/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért nem nyitottad ki a szád? Bocsi csak felhúzott, h sokszor itt ok nélkül lehurrogják az embert, elég durván, de a való életben meg nem merik kinyitni a szájukat. Igenis akkor mondani kellett volna, hogy légyszives ne add tovább!!
8/11 anonim válasza:
Hát én biztos megmondtam volna neki, hogy ami kicsi azt kérem vissza, hú de pofátlan ez a nő.
9/11 anonim válasza:
Kölcsön ruhát ,tovább adni nem szép gesztus .
10/11 anonim válasza:
Ja, ez bunkóság. Nekünk olyan volt, hogy kölcsönadtuk unokatesómnak a gyerekbútorokat, kiságyat stb., ő meg miután már nem kellett neki se szó se beszéd, eladta/elajándékozta. Frankó... Úgyhogy én (tesómat leszámítva) már nem adok senkinek semmit. Vagy eladom, vagy odaajándékozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!