16.
2szobás panel kisebbik szobája.
12. 3*4 m. csak hálószobának használják.
5,4 m2? szerintem borzasztó kicsi. Max egy kiságy meg egy pelenkázó fér el benne. Ablak és radiátor függően. Ugye van ablaka?
Az egyik babaszoba 14,5 nm, csak ennek van egy 3 hetes lakója jelen pillanatban. Màsodik gyereknek szànt szoba, csak 6,8 nm, de àt akarjuk alakítani a fürdö rovàsàra (amiböl 2 is van), mert az meg nagy viszonylag, 8 nm. Vhogy azt akarnànk elèrni, hogy a 2. babaszoba is legyen 9 nm körüli. Játszania így se lenne muszàj csak a szobàjàban, mert az emeleten a hàlószobàk egy nagy 14 nm-es tèrböl nyílnak, ott tudna pl legózni vagy autót tologatni, ha nem fèr el a szobàjàban.
Szerintem az 5,4 nm nagyon kicsi, de ha nincs màs, mèg mindig sokkal jobb mint egy szobàban a szülökkel, feltève ha pici babàról beszèlünk. Ha nagyobb gyerekröl szerintem csak úgy megoldható, ha oda csak aludni kell menni, de van vhol tèr, ahol tud jàtszani.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A nappali 22 m2 ott van bőven hely játszani.:)
7 nm2. Babaszobának tökéletes. Van benne egy kiságy, 2 komód és egy fotel. Szép nagy ablak és radiátor.
Nem ez a játszószobája, ide csak aludni visszük be.
Ha nagyobb lesz, akkor majd átrendezzük egy kicsit a lakást és átkerül a nagyobb, 10 nm2-es szobába. Az egyelőre más funkciót tölt be.
baba szobának lehet elég, ha van belmagassága rendesen - bár én babaként jobban szerettem a nappaliban a kiságyat, aztán költöztek kb. 12m2 es szobába, amikor már pakoltak, romboltak, mindent széthúztak játékokból.
Nem tudom, babának érdemes-e berendezkedni ebbe a helységbe nektek, mert gyerekszobának nyomasztó lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!