A babaszoba falának másik oldalán a tv, zavarja a babát?
Igen, túl.
Ne ordíttassátok a tv-t amikor alszik.
De úgysem tudsz kivédni minden zajhatást, fognak arra menni autók, ugatni a kutyák, stb.. stb...
Panelban is élnek emberek, kicsi a lakás, fúr a szomszéd, stb...
Attól hogy a kiságy feji vagy lábi vége hozzér a falhoz és a másik szobában van egy tévé... hát semmi baja nem lesz a kicsinek. De lehet hogy túl laza vagyok.
5-ös mindenhol le van írva, hogy a háttérzaj zavarja a gyereket, sőt még nappal se mehetne a tv neki max negyed órákat. nézz utána, aztán pontozz
példa 1 a millióból
7-es először is én nem pontoztam. 30%-ban hasznos a válaszod, ehhez amúgy sem lenne elég egy ember lepontozása.
Másrészt nem egyről beszélünk. Persze hogy zavarja a zaj meg hogy nem mehet a TV NEKI, de a kérdező esetében nem arról van szó, hogy a babának megy a tévé, és hogy elé akarja ültetni hanem hogy a MÁSIK SZOBÁBAN van egy tévé. Nem mindenki lakik 200 négyzetméteres házban, akkor az hogy oldja meg? A gyereke 18 éves koráig ne kapcsoljon tévét a másik szobában? Ez azért kicsit túlzás. Nyilván nem arról van szó hogy a gyereket zavaróan üvöltetni kell a tévét alvásidőben. De hogy a másik szobába ne nézhesse mondjuk az apuka halkan a híradót amíg a baba alszik..?...
Szia. Próbáljátok ki, h mennyire hallatszódik át. Elképzelhető h zavarni fogja, mert ezeknek a tv-knek hátul van a hangszórójuk. Nekünk is a falon van a tv kihajtható konzollal, meglepő,h oldal irányba mennyivel hangosabban szól, mint a tv-vel szemben.
Teljesen értelmetlen azon gondolkozni, vitázni, h milyen zajok zavarják a babákat. Mert ők sem egyformák, ahogy a felnőttek sem ugyanolyan körülmények között tudnak aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!