Anyukák milyen bababútort vásároltatok és mennyiért? Férjetek is segített benne, vagy ez teljesen rátok volt hagyva?
Figyelt kérdés
képeket is küldhettek vagy linket ,ha fent termék ....2016. febr. 15. 15:04
11/13 anonim válasza:
Terhességem alatt költöztünk, így a már meglévő, 2-3 éves fenyő bútorokból tettünk a szobájába szekrényt és polcokat, ismerőstől pedig vettünk hozzá egy alig használt, gyönyörű állapotban lévő 140x70-es fenyő kiságyat (ugyanolyat néztünk ki boltban [link] illetve rá egy merev pelenkázófeltétet.
Alapvetően én nézegettem és keresgettem, de közösen választottuk ki.
12/13 anonim válasza:
11-es vagyok, becsúszott a linkhez egy zárójel
13/13 anonim válasza:
Én úgy fogalmaznák ,nálunk apuci jobban ki veszi a részét,mint én mivel ő vásárol a nélkül,hogy tudatná velem vagy ki kérné a véleményem :D :) [link] nekünk ez a bútorunk lett :D polcal együtt kicsit többe jött ki nem éppen a legolcsóbb :) ma reggel érkezett meg 34 h.km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!