Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Vásároltatok már a Dávid vagy...

Vásároltatok már a Dávid vagy Csini gyerekbútortól ágyat?

Figyelt kérdés
Megbízhatóak?Minőségre milyen?
2015. szept. 6. 13:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia :-)

Jó régi a kérdés, lehet már neked is van tapasztalatod velük kapcsolatban...leírom az enyémet is, hátha érdekel valakit...

Számomra fura volt, hogy a vételár felét utalványon előre kellett a címükre küldeni...miért nem lehetett utalni?...vagy miért nem jó átvételkor fizetni...mindegy, elintéztük. Kb 10x kérdeztem rá a nőtől a szövet minőségére telefonba rendelés előtt. "jó minőség, vastag, nem lesz vele gond..stb"...megnyugtatott, nem aggódtam.

Megjött a látványra csodaszép Disney Hercegnős ágyunk...hát egy rohadt nagy csalódás volt. A hercegnős szövet érezhetően olyan kis vékonyka anyag volt, mint mondjuk egy rosszabb minőségű vékony lepedő...hát pont mindenre való volt, csak bútorra nem...bármilyen szép is volt a fotón, hát élőben...

Hívtam őket, hogy nem erről volt szó, nem kérjük ezt a silány huzatos ágyat, és szállítsák el, fizessék vissza...hát amit kaptam tőlük a telefonba, az nem volt semmi...vevőközpontúság NULLA...nagy viták árán sikerült visszavitetni és elrendezni a dolgot.

Hát nálunk ez volt...

2016. aug. 5. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!