Átvennéd halott/meg nem született baba holmijait?
Barátoknál sokadik hónapban elhalt a magzat,már nem volt sok a szülésig. Megvettek mindent már,tényleg mindent,babaágy,babakocsi,gyönyörű bútor,hordozó, ruhák,tisztálkodószerek,kezdő pelust,mindent kb 3 hós korig.
6. hónapban vagyok, felajánlották hogy vigyünk mindent,ők látni sem bírják azokat a babacuccokat.
Mi még nem vettünk meg semmit,mert volt egy vetélésem,nem mertünk,nemsokára akarunk.
Pénz része nem annyira kérdés,bár nem olcsó dolgok, nem hoznám el ingyen,inkább az a része kérdés,hogy csak olyannak szánták aki meghalt.
Nem tudom, aktuális-e még, vagy döntöttetek már.
Én csak azt tudom javasolni, hogy ne legyetek velük mereven elutasítóak. Elhiszem, hogy babonából nem hoznátok el a cuccokat...de nekem is volt halott kisbabám (egy hónappal a kiírt időpont előtt született halva), és tudom, milyen érzés a környezet elutasító magatartása...Ez borzalmas fájdalom, és egy idő után az ismerősök húztak vissza a bánatba azzal, hogy elkerültek, súgdolóztak a hátam mögött. Amúgy mi megtartottuk a babacuccok nagy részét, csak eltettük szem elől. A kiságyat ajándékoztam csak el egy rászoruló, szegény családnak, de ők nem ismerték az előzményeket. A kislányok pedig élvezi az ágyat és él-virul azóta is. (Úgyhogy hülyeségnek tartom az ilyen babonákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!