Mindenképpen kell pelenkázóasztal vagy elég egy
íróasztal pelenkázó feltéttel?
Figyelt kérdés
Férjem szerint felesleges a pelenkázó asztal, annak idején ők így oldották meg. Elég nagy az íróasztal, ha középen lenne a pelenkázó feltét (olyan szivacsos), akkor nem esne véletlenül le oldalra a baba, plusz tudnánk használni az íróasztalt fürdetéshez is, arra tennénk a kiskádat. Később pedig azon tanulhatna a gyerekünk. (Az íróasztal már megvan, de nem használjuk.)
Vettünk, de nem használtuk. Kinyitott kanapén vagy ágyon pelenkáztuk. Aláterítettünk egy vastag takarót és egy textilpelenkát, így a kifröccsenő cuccok nem az ágyat érték.
Másfél éves, most már végképp csak ezen lehet, mert próbál menekülni közben.
2015. nov. 26. 15:30
12/21 anonim válasza:
Nekem volt fali pelenkázóm, de amikor már 7-8 hós lett, semmin nem tudtam pelenkázni, csak a földön. Onnantól birkózni kellett vele, pelenkázó asztal se jött be - anyóséknál olyan volt az unokának. A kisebbet meg a nagyobb húzgálta pelenkázás közben, úgyhogy a kanapén/ágyon pelenkázom, ott rálát a nagy és csak figyel, nem nyúkál, tökéletes a kanapé is így már. Íróasztalt nem használnék pelenkázásra, de több értelmét ltom, mint egy pelenkázóasztalnak.
2015. nov. 26. 15:31
13/21 anonim válasza:
volt pelenkázó de azt inkább csak tárolásra használtam
pelusozni a nagyágyon :-) vagy a földön a játszó matracon :-)
2015. nov. 26. 16:36
14/21 anonim válasza:
Én a földön pelenkázok. 5 hónaposan már annyira forgolódott a pelenkázón, hogy életveszélyes volt. Szerintem tök felesleges.
2015. nov. 26. 17:30
15/21 anonim válasza:
Hasonló volt, mint amit a kettes belinkelt, csak a felnő felén is volt legurulásgátló. Nem feltétlenül kell külön pelenkázó asztal.
2015. nov. 26. 17:30
16/21 anonim válasza:
Mi is egy íróasztalra tettük a pelenkázót, most 18 hónaposan is azon pelenkázunk. Az íróasztal fiókjaiban pedig a ruhákat tároljuk.
2015. nov. 26. 17:37
17/21 anonim válasza:
Ott pelenkazol ahol akarsz, miert kellene mindenkepp ?
En vettem, de csak azert mert van 3 nagy fiokja , es abban vannak a ruhai. Mas szekrenye nincs , igy kellett.
2015. nov. 26. 17:54
18/21 anonim válasza:
Én 2 éves koráig pelenkáztam a pelenkázón aztán vettünk neki rendes gyerekágyat és utána azon.
2015. nov. 26. 22:26
19/21 anonim válasza:
Nekunk volt pelenkazo komod es merev pelenkazo is, de pelenkazashoz egyiket sem hasznaltam.A merev pelenkazo a furdoszobaban volt, azon csavartam bele a torolkozobe a fiamat furdes utan, igy azt legalabb hasznaltuk.
Mindket fiamat az agyon pelenkaztam egyszeru pelenkazo alatettel.
2015. dec. 13. 10:27
20/21 goodlike999 válasza:
Ha befosik nem tök mind 1 ? kanapén is rendbe csettintheted
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!