Pelenkázó szekrényre mindenképpen kell vennem
pelenkázó lapot vagy elég ha valami mást teszek alá?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 18:06
1/9 anonim válasza:
Mi mást gondolsz oda tenni? Rakhatsz oda sima szivacsot is, csak praktikusabb a boltban kapható mert vízhatlan az anyaga ha csurran a pisi. Madaras nagyáruházban már 2000akárhányszáz ftért lehet kapni.
2015. aug. 4. 18:09
2/9 anonim válasza:
De mire gondolsz?
Valami mindenképpen kell rá, hogy ne a kemény fán pelenkázd!
Szivacs, sok törölköző...stb., ha nem akarsz lapot venni (bár praktikusabb. Mi pelenkázót nem vettünk, csak lapot. Íróasztalra tettük.).
2015. aug. 4. 18:09
3/9 anonim válasza:
Négybe hajtott vastag plédet is tehetsz, puhának puha lesz, de ha baleset történik, mehet a mosásba. A pelenkázólapot könnyű tisztítani, baleset esetén sincs gond vele, vízhatlan, fertőtleníthető.
Én speciel egy bababoltban 1500 Ft-ért vettem, annyiért el is adtam később, amikor már nem használtuk.
2015. aug. 4. 18:32
4/9 anonim válasza:
Szerintem a pelenkázóasztal az egyik legfeleslegesebb dolog. Talán 3 hónapig, ha pelenkáztunk ott. Aztán elkezdett forogni, majd jött a többi mozgásforma és szépen átszoktunk az ágyra/kanapéra. Egy vastagabb törölközőt alá terítek, arra tetrapelenka, ha kenődne valami és ennyi.
15 hónapos, de a mai napig így a legegyszerűbb. De sokszor a padlón is átpelenkázom. Ha már mászik, akkor egy idő után ott lesz a legkényelmesebb.
2015. aug. 4. 18:45
5/9 anonim válasza:
Hát ha spórolni akarsz, akkor inkább pelenkázóasztalt ne vegyél. Nekünk van pelenkázó szivacsos lap, azt bárhová oda tehetem és bepelusozhatom. Szerintem hasznos. Puha a babának és nem szívódik bele a pisi.
2015. aug. 4. 18:49
6/9 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy a szivacsos-vízhatlan izére kell-e rakni ilyen eldobható papírlapot. Én nem szoktam, mi textilpelenkát rakunk rá.
2015. aug. 4. 19:17
7/9 anonim válasza:
Igen nagyon fontos. Csonószor odapisil a babám, nem tudom mi mást lehetne odarakni ami puha is meg könnyrn tisztítható. En napi szinten lezuhanyzom a pelenkazoszivacsot emiatt.
2015. aug. 4. 21:21
8/9 anonim válasza:
Nekünk csak kemény talpú pelenkázószivacsunk volt, azt keresztbe tettük a kiságy vége felett. A picit elfoglaltuk, amíg pelusoztuk, játékot a kezébe vagy megpörgetni a függőt, ilyesmi, egy percnél úgysem tart tovább egy csere, annyit meg ki kell bírnia hogy ne másszon el. Mondjuk türelmes kölök volt. Amikor nagyon nyüzsi volt csak felcsíptem az ujjaim közé és felhúztam a kis bokáit, hogy ne mehessen sehova. Én nem pelenkáztam máshol a lakásban, mint azon.
2015. aug. 11. 14:52
9/9 anonim válasza:
A pelenkázó szekrény az attól PELENKÁZÓ, hogy van rajta egy peremes, lemosható, puha lap. Anélkül csak egy sima szekrény vagy komód.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!