Ha sima komódot veszek és arra teszem a pelenkázó lapot úgy kényelmes pelenkázni?
próbáld ki :) egy játékbabán simán tudod tesztelni, hogy tudsz-e oldalról pelenkázni. én gondozónő vagyok, napi nagyon sok pelenkát cserélek (30 fölött), de se nekik, se a sajátomnak nem tudtam oldalról cserélni :) egyszerűen nem áll rá a kezem, pedig van amikor fél kézzel csinálom vagy le se fekszik a gyerek... :D
én sima komódot vettem a gyerek ruháinak, de pelenkázót a kiságyra tettem, volt 4 kis lába, így nem tudott lecsúszni, tökéletes volt :) ja és 3.000.- ez a fajta kemény pelenkázólap
Köszönöm!
Olyanban gondolkodom én is, akkor majd meglátjuk :)
Bőven elég, ha pelenkázó lapot veszel, azt teheted ahová csak szeretnéd, ágyra, komódra, földre, bárhová.
Én anno egy tv állványt neveztem ki pelenkázónak, arra tettem a lapot, oldalról cseréltem a pelenkát a kezdetektől, így ezt szoktam meg.
Később meg már pelenkázólapot se használtam, ágyon, szőnyegen, mikor hol átcseréltem, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
te tudod, mindenkepp javaslom hogy valahogy szembol tudd pelenkazni, csak ugy meg nagyon keskeny lesz, en felnek h legurul meg ha pl mar ficankol erdekesen fogod rajta pelenkazni. nalunk a szobajaban van, viszont a furdobe furdetjuk, utana a mosogepre tesszuk ra ami kb olyan keskeny mint a komod....hat ra se fer a pelebkazo lap de ha ra is ferne se tudnam azon bepelenkazni mert nem ferek sehogy se hozza es nagyon n
mocorog. szerintem a komodnal még az is jobb megoldas ha csak lapot veszel es egy nagy fotelbe pelebkazod, ami karfas, nem tud belole kigurulni, vagy a francia agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!