Melyik színt választanád a falra?
20 négyzetméteres szoba, kisfiúnak lesz. Az ablaka északi irányba néz, így nem túl világos.
A színek: www.kepfeltoltes.hu/view/151106/Platinum-egyretegu-belteri-falfestek-szinek-zold-arnyalatok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
M20 moha
S40 Sás
kéket semmiképp, az hideghatású szín, sokkal jobb egy meleg otthonos
erős színeket megint nem, mert optikailag kicsinyít és berendezéssel együtt rumlis hatást tud kelteni
Kombinálnám a színeket.
Moha biztos, mert az kicsit sárgás, melegebb szín, és napsütötte hatást kelt, de hogy fiúsabb legyen vagy a palástfű, vagy a bükköny színt tenném hozzá. Akár úgy hogy egy falat festenék az erősebb fiús színnel, akár úgy hogy vízszintesen megosztanám a falat, és alul sötétebb, felül világosabb lenne. Persze attól is függ milyen bútor kerül ide. Én mindenképp világos bútort tennék ide. (Fenyőnél biztos világosabb, vagy festett törtfehér.)
A keknek is van am meleg aranyalata. Nekunk a pici fiunk szobajanak egyik fala olyan kek, mint a meleg tropusi tenger, ott ahol meg sekely a viz. :-) ezt nem tudom erted-e, de nem tudom jobban megfogalmazni. Ilyen turkizes, de nagyon vilagos. Mindenkinek nagyon tetszik es sokan mondtak, h nem gondoltak volna, h a kek lehet ilyen "meleg"is.
A tobbi fala vanilia szinu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!