Gondolkodnom kellene 15 hónaposnak gyerekágyon? Vagy ez így működik ennyi idősen?

Figyelt kérdés

- hiába a rácsvédő, ha fordul egyet, emeli a fejét is, szóval a rácsvédő felett hatalmasakat koppan a rácsba..

- a lábait mindig kidugja(ha átmenetileg belerakom ébren, vagy éjszaka alvás közben) és persze beszorul, vagy beakad..csak ugyanabban a pózban lehet mindig kivenni, ahogy bele került, de eléggé gyakorlott már, általában mire beérek, mert sír, addigra már kiügyeskedi sokszor. nem mindig.

- jelenleg majdhogynem keresztben alszik, térdig kint a két lába egymáson(olyan lehet, mint amikor lekötözik az embert)de úgy tűnik mélyálomban van és nem akarom most megzavarni, hogy kiszedem a lábait.

- meg mintha szűk lenne a hely..van, hogy hasról hátra fordulna, de ugye az oldalrács megállítja

de szóval borzalom az egész.

viszont eddig csak olyannal találkoztam, hogy nem való még a gyerekágy ilyen kicsinek. akkor mindenkinél ez így megy? vagy csak az én babám képes egy rácsos ágyból is balesetet kreálni?

2015. aug. 13. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen ágyunk van, mint amit belinkeltél. Kinyitva alszik rajta, így én is oda tudok feküdni mellé, ha szükséges. Kb. 7-8 hónapos korától használjuk, mert nem tudott normálisan aludni a rácsos ágyában.
2015. aug. 14. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, nekünk ilyen típus van:

[link]

És mivel a leesésgátló is szivacsos körbe, így nem vágja be a fejét, amikor forgolódik éjjel.

2015. aug. 14. 12:47
 13/16 A kérdező kommentje:

11 amúgy azt nem is értem miért írják, hogy nem való alvásra. igen kinyitható.

köszi 5-ös neked is

2015. aug. 14. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél azért nem jó, mert az kanapé. Azon nem jó aludni hosszú távon. Nyilván vendégágynak megfelel, vagy alkalmi használatra, de nem állandóra. Az csak egy vékony szivacs. Te szívesen aludnál ilyenen minden nap?
2015. aug. 14. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kényelmetlen lenne neki.Fontos hogy minôsêgi matrac legyen a gerincük alatt.
2015. aug. 14. 15:13
 16/16 A kérdező kommentje:

értem ár. jelenleg kókuszmatraca van.

nem is tudom, akkor matracos ágyat kell venni...

2015. aug. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!